TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Starší žáci > Sezóna 2014-2015 > Odehraná kola žáci > 10. kolo Tasovice - J. / M. 2:2 (2:0)

10. kolo Tasovice - J. / M. 2:2 (2:0)



Datum konání:
19.4.2015

převzato ze stránek Fotbal Jevišovice

B: 2:2 (2:0) - Schläfer, Hoch 

Do prvního poločasu jsme nastoupili bez důrazu, prohrávali jsme souboje, nedařilo se vůbec nic a soupeř nás potrestal dvěma góly.

Druhý poločas byl náš celek jako vyměněný. Hned v úvodu se nám podařilo dát gól, kdy se zdravě "naštval" Honza Hoch a střelou z dálky krásně zavěsil. Postupně jsme získávali převahu, soupeře jsme v některých chvílích vůbec nepustili přes půlku hřiště. Bohužel nám nepřál ani rozhodčí, který ve dvou momentech, kdy jsme měli mít výhodu a měl jít hráč sám proti brankáři odpískal faul ve prospěch našeho mužstva. Několik vteřin před koncem zápasu se podařilo vyrovnat, kdy gól vsítil Honza Schläfer. Bylo to velké drama, promarnili jsme několik slibných šancí. V zápase byl ještě další sporný výrok rozhodčího. Bylo to před vyrovnávacím gólem, kdy byl v pokutovém území jasně faulován Honza Schläfer, ale rozhodčí, který stál za půlkou hřiště a tudíž to nemohl v žádném případě vidět, odpískal sice faul, ale ne penaltu. Za druhý poločas si všichni zaslouží velkou pochvalu, kdy i za velmi nepříznivého stavu dokázali dvoubrankové manko stáhnout. 

Sestava: Svoboda - Hoch, Ryšavý, Pospíchalová, Šobová T, Šobová M, Černá, Novotná, Juránek, Šeiner, Pospíchal, Heralecký, Schläfer, Procházka,Neshyba, Fiala


Menu

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22