TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Muži "A" > Sezóna 2014-2015 > Odehraná kola muži > 21. kolo Bohutice - Mikulovice 3:2 (1:2)

21. kolo Bohutice - Mikulovice 3:2 (1:2)



Datum konání:
10.5.2015

B: 2´ Polický, 23´ Fojtík pen.

Lepší začátek si hosté nemohli přát. Než se diváci sešli na nedělní zápas, šli hosté do vedení. Faul na France potrestal v 2.min. z přímého kopu Polický – 0:1. Domácí odpověděli v 15.minutě, kdy po centru z levé strany netrefil ve skluzu ideálně míč domácí útočník. Hosté byli veselejší ve 23.minutě po odpískaném faulu na Fojtíka v pokutovém území a následně proměněné penaltě faulovaným hráčem – 0:2. Domácí mohli odpovědět hned ve 25.min., Elis ale střelu z úhlu kryl. Hosté předváděli pasivní hru, což domácí vycítili a ukázali hostům, že se to nevyplácí. Zdánlivě ztracený míč vybojoval nejstarší muž z domácího týmu, následně byl nešetrně faulován v pokutovém území a kopala se penalta, kterou domácí ve 37.minutě proměnili – 1:2. V poslední minutě prvního poločasu se do míče opřel Balík, střele ale nestačili ani zábrany za domácí bránou.

Druhý poločas se hrál prakticky na jednu bránu, a to hostující. Nejhorší poločas hostů v této sezoně začali domácí šancí v 50.min., střela šla do prostřed brány, kde byl připraven Elis. Domácí hráli jednoduše, byli v pohybu a naopak hosté hledali složité přihrávky, nebojovali a působili odevzdaným dojmem. To se jim vymstilo v 53.min. vyrovnávající brankou. Na pohotovou střelu Elis neměl – 2:2. Ani ztráta dvoubrankového vedení hosty neprobrala, a tak domácí pokračovali v započaté hře a odměnou jim bylo vedení. Než se tak stalo, dny otevřených dveří hostující obrany, nevyužil v 64 minutě Bloudíček, který měl v prostoru pokutového území čas na střelu a následně i dorážku. Elis byl však dobře rozchytaný a radost z vedení se musela odročit do 69. min. Stejný hráč se individuálně prosadil od rohového praporku a překonal Elise střelou na vzdálenější tyč – 3:2. Domácí se nemuseli o vedení obávat, hosté si vypracovali pouze jednu šanci. Fojtíkovi nacentroval míč střídající Semotam, ten ale sám před brankařem, střelu neumístil a trefil pouze strážce domácí brány, to běžela 81.minuta. V 75. a 79. minutě spálili obrovské šance domácí díky zákrokům Elise. Přestože v 87.minutě neproměnil zkušený Bloudíček další svoji šanci, přestřelil, nebyl důvod ke smutku, protože hosté už domácí bránu neohrozili a domácí se tak mohli radovat z potřebných třech bodů.

Sestava: Elis V. – Holčapek, Polický, Krčmář, Petkov, Fiedler L. (75´ Fiedler T.), Balík, Franc, Šálek, Fojtík, Fiala A. (65´ Semotam).


Menu

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22