TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Dorost > Sezóna 2013-2014 > Odehraná kola 2013/14 dorost > 16. kolo Mikulovice - Mramotice 3:2 (0:2)

16. kolo Mikulovice - Mramotice 3:2 (0:2)



Datum konání:
6.4.2014

B: 59´ a 86´ Fiedler, 66´ Balík.

Trenér nechal vítěznou sestavu z minulého zápasu. Domácí soupeře, okupující čelo tabulky, přehrávali nasazením a kombinační hrou, ale v koncovce dominoval hostující brankař. Ten zneškodnil šance Holčapkovi, Ambroskovi, Francovi a likvidoval nepříjemné centry. Naopak hosté udeřili z čistého nebe. Nakopnutý míč Černý nezachytil a proti vyběhnuvšímu Kvintovi, si Večeřa T. lehce poradil – 0:1. Další rána z kopačky Večeři, přišla ve 28´po rohovém kopu, kdy zakončoval osamocen a nedal Kvintovi šanci – 0:2. Domácí se nemohli brankově prosadit a nestalo se tak ani v prvním poločase po příchodu Balíka na hřiště.

Druhý poločas dominovali domácí a zaslouženě a se štěstím dal branku na 1:2 střídající Fiedler v 59.minutě, když dorazil vyraženou střelu Holčapka. Obraz hry se neměnil, hosté se spoléhali na otevřenou obranu, která jim příliš nedovolila. Naopak domácí si šance vytvářeli a i proměňovali. V 66´se prosadil Balík a vyrovnal. Domácí nepolevovali a za snahu byli odměnění vedoucím a rozhodujícím gólem. Fiedler v 86´ rozhodl o držiteli všech bodů, nutno podotknout, že zaslouženě.

Sestava: KvintaJ. – Kvinta M., Černý P., Vyklický (37´Balík), Binder M., Lehner, Franc, Semotam, Vala, Holčapek, Ambrosek.


Menu

Aktuality

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22