TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Muži "A" > Sezóna 2013-2014 > Odehraná kola 2013/14 "A" > 15. kolo Mikulovice - Bohutice 1:1 (1:0)

15. kolo Mikulovice - Bohutice 1:1 (1:0)



Datum konání:
30.3.2014

B: 37´ Cakl R.

Úvodní jarní utkání našeho týmu, bylo plné očekávání. Po odchodu Hrušky a Nadaského, nebyly výsledky v přípravě příliš oslnivé, a tak přestože byli domácí, vzhledem k postavení týmů v tabulce, mírnými favority, výsledek tomu nakonec neodpovídal. Úvod byl v režii domácích, kteří bez nemocného Pospíchala, hráli bojovně a s nasazením, a když měli míč na kopačkách, kombinace se dařila a zdálo se, že bude zápas jednoznačný. Šance si domácí vypracovali, koncovka byla ale neutralizovaná hostující obranou. Hosté se osmělil až ve 25.min, za to mohla být šance Bloudíčka branková. Hlavou totiž mířil neobsazen těsně vedle. Naopak domácí udeřili, když jim hosté nepřesnou „malou domů“ nabídli lacinou branku. Autorem gólu byl ve 37.min.Cakl R., který nekompromisní ránou pod břevno, nedal dobře chytajícímu Holíkovi šanci – 1:0. Do kabin se šlo za stejného stavu.

Šance hostů z prvního poločasu, hostům zvedla sebevědomí a hru vyrovnali, což se přeneslo i do druhého poločasu. Naopak domácí si vypracovávali šance i nadále, byly ale opravdu brankové. Hned ve 48.min. postupoval Cakl R. sám na brankaře kterého trefil pouze do kolen, když nezakončil včas. V 52.min. byl stejný hráč na konci hezké kombinační akce mezi Balíkem a Pevným, tentokrát na místo zakončení samostatného útoku, volil nahrávku na nabíhajícího Fiedlera, kterému míč hostující obránce ukopl do bezpečí. Z protiútoku přišel trest. V 53.min.vyběhl Dobeš na hranici šestnáctky pro centrovaný míč, který mu ale v souboji vypadl a do prázdné brány neměl hostující útočník problém míč dopravit – 1:1. Po té už bylo na hřišti jenom jedno mužstvo – domácí. Ti hráli kombinační fotbal s řadou šancí. Mohli ale udeřit hosté. Chybu Pevného v rozehrávce, napravil bravurním zákrokem Dobeš, když střelu vytěsnil nad břevno, běžela 63.minuta. V 79.min.hlavičkoval po rohu do boční sítě Fiala R. A když neproměnil další svoji šanci Fiala R.po nahrávce Balíka, rozešli se soupeři smírně 1:1.

Sestava: Dobeš – Caha (76´Fruhwirt), Fiala A., Urbánek, Pevný, Fiedler, Fiala R., Klouda (66´ Holčapek), Balík (85´Šálek), Krčmář, Cakl R.


Menu

Aktuality

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22