TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Muži "A" > Sezóna 2015/2016 > Odehraná kola > 8. kolo Mikulovice - Hostěradice 1:3 (1:1)

8. kolo Mikulovice - Hostěradice 1:3 (1:1)



Datum konání:
26.9.2015

B: 38´ Rožnovský L. pen.

Hosté začali nebojácně a hned v první minutě se vyznamenal Elis při hostující střele. Po té se odehrávala hra mezi šestnáctkami, domácí se marně snažili dostat do šance, hosté hrozili z protiútoků. Ve 20´ po autu Fialy R. z první pálil Brveník, trefil ale obránce. Fiala R. mohl dostat domácí do vedení, výzvu Krčmáře v gól neproměnil, bodlem trefil brankaře. Naopak hosté využili hned svoji druhou příležitost, ve 28´se Procházka vyhnul ofsajdové pasti a samostatný útok skončil brankou – 0:1. Hned vzápětí podklouzl Fiala A. a nabídl nechtěně hostům obrovskou šanci, naštěstí přestřelili branku. Domácí se dočkali vyrovnání ve 38´, kdy byl faulován Brveník a byla nařízená penalta, kterou Rožnovský proměnil – 1:1.

Druhá půle začala stejně jako ta první, hosté ukázali, že kombinační hra jim není cizí. Po pravé straně založili útok, míč putoval na střed hřiště, odkud přišla střela, kterou musel Elis M. vyrazit a dorážku vyrazil tentokrát na roh. Po rohu Koníka skončil míč v síti po vlastní brance – 1:2. Domácí diváci byli svědky marné snahy svého mužstva o vyrovnání. Vysvobodit z útlumu, je mohl Fiala A., když z přímého kopu mířil do brány, Kučera míč kryl a stejně tak dorážku. V 67´si zopakoval Brveník pokus z první, bránu ale netrefil. V 71´byl stejný hráč na konci rohového kopu, rovněž přestřelil. V 73´skončil pokus hostů v rukavicích Elise. Tlak domácích se stupňoval, největší šanci neproměnil v 80´Fiala R. Holčapek odcentroval před bránu, Polický vrátil zpět před bránu na Fialy R., který hlavou nepřekonal výborného Kučery v bráně hostů. Rozhodnutí padlo v 89´po jednom z protiútoku z kopačky Kadlece – 1:3.

Sestava: Elis M. – Krčmář, Fiala A., Polický, Čapoun, Fiala R., Janíček, Brveník, Franc (60´Balík), Rožnovský, Holčapek.


Menu

Aktuality

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22