TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Muži "A" > Sezóna 2015/2016 > Odehraná kola > 6. kolo Mikulovice - Jaroslavice 4:0 (2:0)

6. kolo Mikulovice - Jaroslavice 4:0 (2:0)



Datum konání:
13.9.2015

B: 18´Franc, 30´Bártl, 67´Balík, 86´Brveník

Domácí začali aktivněji a svého soupeře přehrávali hned od úvodního hvizdu rozhodčího. V 7´ dal Rožnovský přednost v zakončení razanci před technikou a trefil brankaře. Přihrával Brveník. Hosté zahrozili poprvé v 16´, kdy pálili vedle tyče Elisovy brány. Do vedení šli domácí v 18´ po akci Rožnovského, který přihrál před bránu a Franc dokončil jeho akci - 1:0. Ve 20´aktivní Franc vysunul Brveníka, ten bodlem trefil pouze brankaře. Domácí udeřili ve 30´, nejprve Rožnovský sólem prošel středem, ale před bránou neuspěl, to naopak Bártl si naběhl na míč za obranu a z úhlu prostřelil hostujícího brankáře - 2:0. Domácí nechtěli opakovat scénář z Miroslavi a chtěli dohrát první půli s dvoubrankovým vedením. To mohlo být jinak, Elis ale úmysl hostujícího útočníka, přihrát před bránu spoluhráčovi, vystihl a míč chytil.

Ve druhé půli domácí zpřesnili kombinaci a po zbytek utkání dominovali. V 52´Brveník vybojoval míč, přihrál Fojtíkovi, ten odcentroval na Petkova, který v obrovské šanci přestřelil. V 58´Balík připravil šanci A.Fialovi, ten zakončil do brankaře. Branky se dočkali diváci po velkých šancích v 67´ zásluhou Balíka střelou k tyči po přihrávce Rožnovkého – 3:0. Po spolupráci Fialy R. a Holčapka, se zrodila další velká šance, Holčapek střílel v 72´vedle. Jediná šance hostů v druhé půli, skončila v 79´na rukavicích Elise. Konečnou a zaslouženou podobu výsledku, dal Brveník v 86´po asistenci Balíka, který doklepl míč do prázdné brány hostů - 4:0. Domácí tak splnili povinnost a získali 3 body.

 Sestava: Elis M. – Krčmář, Fiala A., Polický, Fojtík, Bártl (33´Balík), Janíček (67´Fiala R.), Petkov, Franc (65´Holčapek), Rožnovský, Brveník.


Menu

Aktuality

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22