TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Muži "A" > Sezóna 2015/2016 > Odehraná kola > 4. kolo Mikulovice - Únanov 0:0 (0:0)

4. kolo Mikulovice - Únanov 0:0 (0:0)



Datum konání:
30.8.2015

Derby začalo v prvním poločase opatrně. Brankových příležitostí se diváci dočkali pouze v první čtvrthodině. Fojtík napálil odražený míč těsně vedle brankové konstrukce, to běžela 7. minuta. Po faulu na Rožnovského v 11´, zahrával přímý kop Pospíchal Zd., ten ale skončil v náruči připraveného brankaře Únanova. To hosté předvedli rozhodně povedenější přímý kop, který letěl napříč bránou na zadní tyč, nikdo z hostujících hráčů ale na míč nedosáhl. To bylo v prvním poločase vše.

Druhý poločas nabídl zajímavější fotbal a více šancí. V 55´ odcentroval Fojtík na Rožnovského, ten hlavou míč přihrál Pospíchalovi, ten ale přestřelil. O minutu později si domácí vypracovali asi největší šanci utkání. Rožnovský přihrál Pospíchalovi, ten ale zakončil do tyče. Hosté byly směrem dopředu také aktivní, jejich akce ale končili před šestnáctkou domácích. To domácí si v 70´opět vypracovali slibnou šanci, ale po závaru před únanovskou bránou, pálil z bezprostřední vzdálenosti do brankaře. V 73´se připomněli i hosté, z přímého kopu, který zakončili v dobré pozici vedle Elisovi brány. Fojtík vzal na sebe v 77´odpovědnost z přímého kopu, těsně minul pravý růžek brány. Domácím divákům zatrnulo v 86´, Elis v bráně váhal s rozehrávkou a trefil napadajícího útočníka, míč směřoval naštěstí vedle brány. Drama v závěru umocnil Rožnovský, který po nákopu míče z půlky hlavičkoval do břevna. Soupeři se rozešli smírně, přestože by si domácí zasloužili vítězství.

 

Sestava: Elis – Brveník, Fiala A. (67´Holčapek), Polický, Fojtík, Bártl (46´Fiala R.), Janíček, Petkov, Franc, Zd. Pospíchal, Rožnovský.


Menu

Aktuality

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22