TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Muži "A" > Sezóna 2013-2014 > Odehraná kola 2013/14 "A" > 6. kolo Mikulovice - Moravský Krumlov "B" 2:3 (0:1)

6. kolo Mikulovice - Moravský Krumlov "B" 2:3 (0:1)



Datum konání:
14.9.2013

B: 67´ Polický, 89´ Fiala R.

Mikulovičtí přivítali na svém hřišti B tým Moravského Krumlova, byl to tedy souboj 3. se 4.týmem průběžné tabulky. Utkání začalo aktivitou hostujícího celku, už ve 4.minutě zahrávali hosté rohový kop z pravé strany a míč tečovaný Fialem A., skončil v síti bezmocného Elise - 0:1. Domácí po té měli náznaky šancí, avšak gólovou příležitost se jim nedařilo vypracovat. Až ve 26.minutě přišla šance domácích, kdy Balík prošel nádherně přes dva hráče do šestnáctky, střelu z bezprostřední vzdálenosti, bohužel brankař nohama kryl. Hosté se spoléhali na brejky, které jenom díky zbrklosti neskončili v domácí síti, jako tomu bylo ve 42´, kdy na centrovaný míč nedosáhl hostující útočník. Na opačné straně šance domácích přišla ve 44.minutě, po autové vhazování si ve vápně míč zpracoval Pospíchal, otočil se kolem stínujícího obránce a vystřelil, jeho střela však skončila jen na boční síti branky hostů. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:1 z pohledu domácích. Do druhé půle nastoupili domácí aktivněji, roh Balíka ze 48´zakončil hlavou Krčmář těsně vedle a v 53.minutě zakončoval Balík střelou nad bránu soupeře. V 54.minutě však přišla další velká chyba domácích fotbalistů, kdy rozehrávku v obraně vystihl Krumlovský útočník, který postupoval sám na Elise a bezpečně proměnil - 0:2. A mohlo být hůř, v 57.minutě nejprve ve vápně fauloval Urbánek, po něm i Elis, rozhodčí však naštěstí penaltu nepískl. V 67.minutě se domácím podařilo snížit a to, když rohový kop Balíka se odrazil k Polickému, který míč uklidil do sítě - 1:2.V 73.minutě se hostující záložník protáhl až do šestnáctky, vystřelil dobře k tyči, ovšem Elis výborně zasáhl. V 87.minutě dal pojistku utkání opět Krumlovský útočník, který předskočil Elise a hlavou uklidil míč do sítě - 1:3. V 89.minutě však ještě vykřesal naději na bod Fiala R., který nekompromisní střelou míč poslal do sítě po Pospíchalově střele, která skončila na obránci. Na víc se však domácí nezmohli, a tak poprvé v sezóně prohráli.
Sestava: Elis – Hruška, Polický, Fiala A., Urbánek, Fiedler L.(60´Pevný), Fiala R., Balík, Krčmář (80´Holčapek), Pospíchal, Nadaský.


Menu

Aktuality

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22