TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Muži "A" > Sezóna 2015/2016 > Odehraná kola > 5. kolo Miroslav B - Mikulovice 3:3 (2:2)

5. kolo Miroslav B - Mikulovice 3:3 (2:2)



Datum konání:
6.9.2015

B: 21´ Franc, 32´ Pospíchal Zd., 78´ Bártl

Utkání ovlivňoval silný vítr, v prvním poločase ve prospěch hostů. Už ve 2´přihrál hlavou Fiala R. Pospíchalovi, tomu střela nesedla ideálně a šla vedle tyče. V 6´se dopustili chyby v rozehrávce, tu musel Elis napravovat. Hosté se dočkali branky ve 21´zásluhou dorážky France, když zakončení Pospíchala brankař vyrazil – 0:1. Domácí hráli aktivně, s čímž hosté nepočítali a laksním přístupem si ne a ne vytvořit územní a herní převahu. Domácí zazlobili ve 22´, nepříjemná střela notně zaměstnala Elise. Hosté se dostali do dvoubrankového vedení ve 32´zásluhou Pospíchala, který špičkou kopačky posunul přihrávku Rožnovského podél brankaře do sítě – 0:2. Domácí „kousali“ a hosté jakoby soupeře, který nezískal do dnešního zápasu ani bod, nebrali vážně. To se ale mýlili. Po autovém vhazování ve 40´, nechala hostující obrana projít domácího Strečka k šestnáctce a zakončit střelou k tyči, na kterou Elis nedosáhl – 1:2. „Lehko nabyl, lehko pozbyl“, známé přísloví, které se naplnilo ve 45. minutě. Domácí využili opět chyby v rozehrávce a postupovali na Elise 2 na 1, což využili zakončením do prázdné brány – 2:2.

Hosté se po studené sprše v kabině vzpamatovávali a na hřiště vstoupili s cílem zlepšit přístup a tím i hru. To se dařilo. Polický vyzval v 52´přesným pasem do šestnáctky k zakončení Petkova, jeho lob skončil nad bránou. V 66´centroval Fojtík na Rožnovského, tomu ale doslova a do písmene sebral vítr míč z hlavy a zakončení tak bylo nepřesné. Hosté domácí nepouštěli do zakončení a sami se rychlou kombinací dostávali před domácí šestnáctku, jako tomu bylo v 70´kdy přesným pasem Pospíchal vyslal do šance Bártla, ten se ideálně uvolnil a tvrdě vystřelil, ale nepřesně. V 72´se naskytla příležitost domácím otočit výsledek. Zahrávali po faulu Polického přímý kop, ten ale skončil ve zdi. Na druhé straně v 78´Balík odcentroval a Bártl poslal hosty opět do vedení – 2:3. Hosté si dále vytvářeli šance, Fojtík v 84´nepřekonal vyběhnuvšího brankaře a Petkov v dobré šanci také nenavýšil skóre. Domácí opět trestali, míč do sítě dostal opět Strečka a završil hattrick – 3:3. V poslední minutě mohl rozhodnout Pospíchal z přímého kopu, přes teč Janíčka, šel míč vedle brány. Hosté ztratili dva body, přestože pokaždé vedli a měli zápas v režii.

Sestava: Elis M. – Holčapek, Polický, Brveník (46´Krčmář), Fojtík, Fiala R. (55´Bártl), Petkov, Janíček, Franc (60´Balík), Rožnovský, Pospíchal Zd.


Menu

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22