TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Dorost > Sezóna 2013-2014 > Odehraná kola 2013/14 dorost > 3. kolo Mramotice - Mikulovice 3:1 (1:1)

3. kolo Mramotice - Mikulovice 3:1 (1:1)



Datum konání:
24.8.2013

B: 6´ Ambrosek F.

Hosté přijeli do Mramotic s cílem získat bod. Úvod se jim vydařil, a přestože začali utkání bez Bindera V. o desíti hráčích, ujali se vedení v 6´po dorážce přímého kopu Fiedlera, Ambroskem - 0:1. Domácí začali postupně přebírat iniciativu a byli lepším mužstvem. Důkazem byla nastřelená tyč Kvintovi brány. Zaslouženě bylo srovnáno ve 34´, kdy měli domácí spoustu času na koncovku – 1:1. Do šaten mohli jít spokojenější hosté, Lehnerova střela skončila na spojnici břevna a tyče.

Druhý poločas ovládli domácí, hosté v útoku nepodrželi míč a tím si nevytvářeli šance. Domácí byli kombinačně lepší, ale Kvinta držel hosty ve hře o body. To se nedá říct o střídajícím Slaným, který po chvilce na hřišti, řešil odkop míče v 62´ přes šířku šestnáctky, což domácí využili ke skórování – 2:1. V 70´opět domácí využili chyby a vedli už 3:1. Hosté zkoušeli s výsledkem něco udělat, byli aktivnější než doposud a vytvářeli si šance, jednu z nich hlavou Binder nedal. Hosté tak odjíždějí zklamaní z výsledku

Sestava: KvintaJ. – Fruhwirt, Kvinta M., Černý P., Raputa (Binder M.), Fiedler (62´Slaný), Vyklický, Ambrosek, Lehner, Semotam, Binder V.


Menu

Aktuality

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22