TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Muži "A" > Sezóna 2013-2014 > Odehraná kola 2013/14 "A" > 19. kolo FC Moravský Krumlov - Mikulovice 1:1 (1:0)

19. kolo FC Moravský Krumlov - Mikulovice 1:1 (1:0)



Datum konání:
25.4.2014

B: 72´ Balík

Domácí vstoupili do utkání aktivněji, hra se ale odehrávala převážně ve středu hřiště od šestnáctky k šestnáctce. Poprvé mohli diváci zatleskat až ve 26.min., kdy domácí Řezáč neuspěl sám před brankařem Elisem, když domácí trestali špatnou rozehru Cahy. Hosté se strachovali i ve 32.min, když opět Elis zachraňoval po křídelní akci. Zaslouženého vedení se dočkali domácí ve 36.min., po pěkné střele Řezáče z 20ti metrů – 1:0. Hosté se osmělovali postupně. Největší šanci měl v závěru poločasu Balík, který se šikovně uvolnil na hranici šestnáctky, střela měla razanci, ale chyběla ji přesnost. Druhý poločas byl naopak v režii hostů. Ti přehrávali domácí zásluhou lepšího pohybu a kombinace. To vedlo k šancím, které byly brankové, v poslední chvíli ale zkušení zadáci domácího týmu, brance zabránili. Nestalo se tak v 72.minutě. Balík se zmocnil míče po předchozí kombinaci Fialy R. s Krčmářem a umístěnou střelou z hranice šestnáctky, vyrovnal – 1:1. Domácí se postupně uchylovali k většímu tlaku, naopak hosté se více zaměřili na bránění. To jim vycházelo a mohli v 88.minutě rozhodnout, Petkov si ale míč na místo střely proti vybíhajícímu brankaři ještě připravoval do lepší střelecké pozice, čehož využil Hlučil a skluzem střelu zblokoval. Remíza je zasloužená a pro hosty cenná.

Sestava: Elis- Caha, Polický, Pospíchal, Urbánek - Fidler (89. Holčapek), Fiala R, Pevný - Balík (74. Cakl), Petkov - Krčmář (67. Šálek)


Menu

Aktuality

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22