TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Muži "A" > Sezóna 2012-2013 > Odehraná kola 2012/13 "A" > 18. kolo Mikulovice - Štítary 2:1 (0:1)

18. kolo Mikulovice - Štítary 2:1 (0:1)



Datum konání:
22.4.2013

fota ze zápasu

B: 70´ Cakl R. pen., 81´ Pevný        

Přivítali jsme celek, který bojuje o záchranu. Celé utkání se tak i vyvíjelo, domácí dominovali průběhu utkání a hostům dovolovali pouze standartní situace, kterými končili hostující brejky. Hodně utkání ovlivnila 6´, kdy za faul na Fialy A. v šestnáctce, nařídil rozhodčí Ďurko pokutový kop. Zahrával jej Nadaský, střelou nad břevno ale penaltu nedal. Domácí se snažili tlačit do šancí, aby vsítili co nejrychleji branku. Pokoušel se o to Hruška, jehož individuální akce po křídle skončila na rohu, po něm ve 12´ pálil Petkov, brankař byl pozorný. Hostující brankař byl stěžejní postava svého mužstva, neboť držel svými zákroky hosty v naději získat body. Ty se hostům přiblížily v 15´po faulu Balíka v pokutovém území. Penaltu bezpečně proměnil Fiala O. – 0:1. V 19´se radoval Fiala A. z branky po centru Cakla, jenomže asistent rozhodčího signalizoval ofsajd a branka tak nemohla platit. Další obrovskou příležitost promarnil Fiala A. s Balíkem v 21´. Prvně jmenovaný se vyhnul ofsajdu a postupoval sám na brankaře, jenomže čekal na nabíhajícího Balíka, který by skóroval do opuštěné brány. Hostující obránce se ale stačil vrátit a skluzem Balíkovi radost překazil. Do poločasu se neprosadil postupně ještě Cakl R., Petkov a Fiala A., jejich střely byly zblokovány mimo tyče, nebo byl na správném místě brankař.

Na začátku druhé půle, měl šanci po spolupráci s Krčmářem Petkov, opět minul. Domácí měli drtivý tlak, ale štěstí se k nim nepřiklánělo. Dočkali se další obrovské šance v 70´, po ruce v pokutovém území měl možnost vyrovnat Cakl R. z pokutového kopu. Tentokrát se nemýlil – 1:1. Díky bojovnosti a nasazení přišla i vítězná branka. Do hry přišel Pevný, který se uvolnil v 81´v šestnáctce po přihrávce Černého a střelou k tyči dal druhou a vítěznou branku domácích – 2:1. Hosté se ještě pokusili o vyrovnání, zejména z přímých kopů, Elis byl ale pozorný a domácí tak zaslouženě vydřeli tři body.

Sestava: Elis - Nadaský, Caha R., Hruška, Fiala, Krčmář, Petkov, Cakl R., Balík  (62´ Pevný), Černý D., Fiala A. (90´Šálek).


Menu

Aktuality

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22