TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Muži "A" > Sezóna 2011-2012 > Odehraná kola 2011/12 "A" > 25. kolo Mramotice - Mikulovice 1:6 (1:3)

25. kolo Mramotice - Mikulovice 1:6 (1:3)



Datum konání:
3.6.2012

B: 41., 47., 85. Princ, 69. Krčmář, 27. Cakl J., 45. Balík M.

Hosté měli k dispozici kompletní sestavu, naopak domácí trenér postrádal řadu opor pro zranění. Průběh utkání tomu tak i odpovídal. Hrálo se převážně pod taktovkou hostujících hráčů, kteří si od počátku vypracovali brankové příležitosti, které by si zasloužili skončit v síti. Hosté jako první ohrozili domácí bránu v 7.min.po rohu hlavičkoval Princ a o minutu později ze stejné situace, pálil Cakl R. Brankař domácích byl vždy pozorný. Domácí se osmělili v 10.min., kdy jako máslem prošli až do dobré střelecké pozice z hranice šestnáctky, ránu Elis bravurně vytěsnil na rohový kop. Hosté po tomto momentu působili zakřiknutě a tak domácí šli do vedení. Konkrétně v 16.min., kdy zakončili protiútok po rohovém kopu střelou k tyči – 1:0. Hned po rozehře zakládal po levé straně akci Balík, našel Cakla, jeho střela neměla razanci. Branky se hosté dočkali ve 27.min.po kombinační akci Balíka, Prince a Cakla J., jehož střelu tečoval domácí obránce na tyč a do brány – 1:1. Aktivita hostů nepřestávala a Krčmář mohl poslat hosty do vedení, míč se mu ale před zakončením rozskákal a po té jej minul. Ve 41.min.zahrával přímý kop Cakl J. z 35metrů, překvapivě jej rozehrál na Prince, který si s nabídnutou šancí poradil – 1:2. Hosté si udržovali územní převahu a do šatny chtěli odejít za jednogólového vedení. To se jim splnilo a naopak ještě přidali další branku ve 45.min. po autovém vhazování do šestnáctky se prosadil, za notného přispění domácího obránce, který hlavou míč prodloužil, Balík M. do opuštěné brány – 1:3.

Druhý poločas začali hosté dobře. V 47.min.po autovém vhazování Krčmáře na Prince, se druhý jmenovaný prosadil v souboji se stoperem domácích a postupoval sám na brankaře, kterému střelou bodlem k tyči, nedal šanci – 1:4. Domácí mohli výsledek snížit v 53.min.po nedorozumění Hrušky s Caklem D. v rozehrávce, domácí chybu využili pouze ke střele z dálky. Na druhé straně nedal 100% šanci opět Princ, když přestřelil. V 61.min.měl další obrovskou šanci Krčmář, střelou po zemi těsně minul. Dočkal se v 69.min., kdy po výkopu Elise, řítil sám na brankaře a tentokrát se s přehledem prosadil – 1:5. Domácí druhý poločas hráli lepší fotbal, branky se ale nedočkali. Naopak se prosadil v 85.min.opět Princ po rohovém kopu – 1:6. Hosté si dvě kola před koncem zajistili druhou příčku v tabulce.

 Sestava: Elis - Cakl D.(75.Petříček L.), Nadaský (44.Komenda), Urbánek M., Hruška, Fiala,  Cakl R., Balík M., Princ, Krčmář.


Menu

Aktuality

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22