TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Muži "A" > Sezóna 2009-2010 > Odehraná kola 2009/10 "A" > 10. kolo Mikulovice - Štítary 4:0 (3:0)

10. kolo Mikulovice - Štítary 4:0 (3:0)



Datum konání:
11.10.2009

B: Nadaský, Kříž, Cakl R. 2

Domácí měli impozantní nástup. Už ve 3.min. se prosadil individuálně Cakl R. 1:0. Na 2:0 zvyšoval po pěkném uvolnění Nadaským, Kříž, běžela 8.min. Domácí byli při chuti a hostům povolili pouze náznaky šancí, které neměli adresáta. Domácím divákům zatrnulo při řešení situací brankářem Vaňkem. Při jednom z jeho zákroků se dala pískat penalta, píšťalka rozhodčího zůstala ale němá. Hosté se dožadovali penalty ještě několikrát, prosba nebyla ale vyslyšena. Rušno bylo ale na opačné straně, Kříž mohl zvýšit, trefil ale náruč připraveného brankáře po rohu Nadaského. Přesto domácí udeřili do poločasu ještě jednou a to ve 41.min. opět Caklem R. 3:0.

Druhý poločas pod dojmem jistého zisku tří bodů, ovládli hosté. Byli aktivní a měli míč více na kopačkách, Vaňka prakticky ale neohrozili a když už, neměl se střelami větší potíže. Naopak domácí hráli neurovnaně a nepřesně. Nicméně do té doby bezzubí domácí ukázali hostům lekci z produktivity. Cakl R. vysunul Nadaského do šestnáctky, kde pohotovou střelou vystřelil čtvrtý gól 4:0. Hosté se od té doby vytratili ze hry a domácí měli další šance na zvýšení skóre. Kříž, respektive střídající Petříček L. mohli skórovat, přihrávku Černého B, který naskočil do hry v průběhu druhého poločasu, ale nevyužili. A když zůstala píšťalka němá i po jasném penaltovém zákroku na Cakla R., bylo o podobě výsledku jasno, stejně tak i o držiteli tří bodů.

Vaněk – Lichovník, Cakl D., Urbánek M., Hruška (Černý B.), Kříž, Hellinger (Klouda), Cakl R., Urbánek P. (Petříček L), Černík, Nadaský


Menu

Aktuality

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22