TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Muži "A" > Sezóna 2015/2016 > Odehraná kola > 3. kolo Hostim - Mikulovice 2:0 (0:0)

3. kolo Hostim - Mikulovice 2:0 (0:0)



Datum konání:
23.8.2015

B:

Oba týmy stáli proti sobě s odhodláním prolomit nepříjemnou sérii v případě hostů, domácí naopak navázat na dobrou bilanci na domácím hřišti. Oba týmy vstoupili do zápasu aktivně, šance, zejména po standartních situacích, končili vedle v obou případech daleko od brány. Hosté převzali aktivitu a první gólovou situaci si připsali v 17´ po hlavičce Petkova, který si naběhl na roh Pospíchala, ale přestřelil. Šancí bylo jako šafránu, a tak se další urodila až ve 38´ a opět z kopaček hostů. Dlouhý aut prošel k Fojtíkovi, který sám před brankou v záklonu vystřelil tvrdě, ale nepřesně. A poslední šance prvního poločasu se zrodila v poslední jeho minutě. Po závaru před domácí bránou pálili Petkov s Brveníkem, v cestě míče do sítě, stáli obránci hostimského týmu.

Aktivita hostujícího týmu se přenesla i do druhého poločasu. Hned ve 47´se mohli radovat zásluhou Fojtíka, ten ale zakončil přímý kop Pospíchala do boční sítě. Nedáš - dostaneš, po rychlém, ale ukázkovém protiútoku, kdy hosté obléhali šestnáctku domácích, se ujali v 56´přesnou střelou k tyči vedení – 1:0. Od té doby hosté stagnovali a domácí, podpořeni svými fanoušky, svůj výkon vygradovali k druhému gólu. Padl opět z rychlého protiútoku, ale zaslouženě. Zabránit brance se snažil osamocený Krčmář, míč ale tečoval a Elis měl tak v 76´neřešitelnou situaci – 2:0. Mezi brankami, vyzkoušel Pospíchal dobře chytajícího brankaře domácích z přímého kopu a stejně tak dopadl Rožnovský. Domácí po druhé brance, dovedli do vítězného konce.

Sestava: Elis – Holčapek (63´Fiala R.), Fiala A., Polický, Pospíchal, Petkov, Janíček, Brveník, Krčmář, Rožnovský, Fojtík.


Menu

Aktuality

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22