TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Muži "A" > Sezóna 2015/2016 > Odehraná kola > 2. kolo Mikulovice - Hrádek 1:0 (1:0)

2. kolo Mikulovice - Hrádek 1:0 (1:0)



Datum konání:
16.8.2015

B: 39´ Fojtík

Domácí začali dobře a svůj úvodní zápas nového ročníku od začátku ovládli. Už v 6´zakončoval Brveník ve skluzu centr Rožnovského, který se na pravé straně hřiště pěkně uvolnil, avšak přestřelil. Hosté odpověděli po přímém kopu v 11´, Elis zasáhl proti hlavičce. Utkání se odehrávalo převážně na polovině hostujícího celku, který pozorně bránil a vyrážel do nepřipravené obrany. Koncovka obou týmů ale neměla přesnost. Ujala se až šance ze 39´, v ní po přímém kopu hlavičkoval Fojtík, brankař vyrazil na roh a po něm Rožnovský připravil míč ve skrumáži Fojtíkovi a ten se nemýlil – 1:0.

Druhý poločas začal šancí Fojtíka, který centrovaný míč Pospíchala hlavičkoval pouze do boční sítě. V 53´po autovém vhazování připravil opět Rožnovský míč pro Brveníka, ten ale míč ideálně netrefil. Hosté využili v 60´špatně rozehraného přímého kopu Brveníka a Fiala A. musel hasit rozvíjející útok. Hosté začínali domácí ve snaze vyrovnat, tlačit a vypracovali si dvě šance v 65´a 66´minutě utkání. Elis musel předvést své schopnosti proti dvěma hlavičkám osamocených hrádeckých hráčů. Snaha hostů končila na zkušené obraně domácích, přesto si ještě v nastavení vypracovali oba týmy po jedné šanci, nejprve hosté a po té domácí, Rožnovský postupoval v tandemu se Šálkem sám na brankaře, zvolil zakončení, netrefil ale těsně bránu.

 Sestava: Elis – Krčmář, Fiala A., Pospíchal Zd., Holčapek, Fiala R. (55´Balík), Janíček, Brveník (84´Šálek), Petkov, Fojtík (74´Franc), Rožnovský (90´Čapoun).


Menu

Aktuality

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22