TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Muži "A" > Sezóna 2014-2015 > Odehraná kola muži > 23. kolo Práče - Mikulovice 1:0 (1:0)

23. kolo Práče - Mikulovice 1:0 (1:0)



Datum konání:
23.5.2015

B:

Utkání provázel vytrvalý déšť a mokrý terén nevyhovoval oběma týmům, diváci tak neviděli příliš pěkný fotbal. První náznak šance skončil brankou, bohužel v síti hostů. Běžela 10.minuta, Holčapek vypíchl skluzem v šestnáctce míč Kloudovi, oběma se do cesty postavil ještě Elis a na mokrém trávníku skončili všichni tři. Míč ale do zámezí nedošel, toho se zmocnil Kozelský a už připraveného Elise překonal střelou na bližší tyč 1:0. Hosté chtěli odpovědět vyrovnávacím gólem a hned v 19.minutě po centru Fojtíka, hlavičkoval těsně vedle. O minutu později si roli zakončovatele vyzkoušel i Fojtík, ale hlavičkoval doprostřed brány, kde stál připravený domácí brankař. Klíčový moment přišel ve 38.minutě. Krčmář špatně rozehrál odražený míč po rohu hostů, míč získal domácí hráč a postupně obešel jak Krčmáře, tak Fialy A., poslední překážkou byl Holčapek, který ho zastavil nedovoleně a následoval červená karta.

Druhý poločas byl o poznání zajímavější. Snažili se hosté a není divu. Ve 48.min. odcentroval Fiala A. a na centr si naskočil Polický, souboj s brankařem sice vyhrál, míč ale směřoval na břevno. Vzápětí na opačné straně špatně nahrál Fiala A. Elisovi, to vystihl Klouda, Elis ale chybu napravil. V 52.minutě se prosadil po rohu opět Polický, míč ale skončil na tyči. Případná radost byla přerušená odpískaným faulem. Navýšit skóre mohli domácí v 63.minutě, Krčmář minul centr a Elis bravurně zakročil proti střele domácího hráče.

Další příležitost k vyrovnání měli hosté v 76.minutě, přímý kop Fialy A. hlavičkoval kdo jiný než Polický, brankař se zaskvěl. V 79.minutě odcentroval střídající Fiedler T., míč prošel na Fojtíka, ten sklepl na Balíka, kterému brankař pokazil radost z vyrovnávací branky. Hosté se už vyrovnat nedokázali a odjíždějí bez bodu.

 Sestava: Elis V. – Holčapek, Polický, Fiala A., Krčmář, Balík, Petkov, Fiala R. (77´ Fiedler T.), Šálek (81´Semotam), Fiedler L., Fojtík. 


Menu

Aktuality

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22