TJ Mikulovice u Znojma oddíl kopané oficiální stránky klubu
Drobečková navigace

Aktuality > Starší žáci > Sezóna 2014-2015 > Odehraná kola žáci > 13. kolo Miroslav - J. / M. 4:2 (2:2)

13. kolo Miroslav - J. / M. 4:2 (2:2)



Datum konání:
10.5.2015

převzato ze stránek Fotbal Jevišovice

B: Schläfer 2x

V našem podání šlo o velmi nešťastné utkání. Do 15. minuty se postupně zranili brankář Svoboda, Neshyba a střídat musel i Honza Schläfer, který se jako jediný vrátil do hry. Na place zůstali jen dva starší žáci a zbytek hráči mladších žáků a přípravky. K vidění bylo několik velmi zákeřných faulů. Třikrát jsme byli nastřeleni přímo do obličeje. Přesto jsme dokázali jako první vstřelit úvodní gól zápasu, kdy Honza Schläfer, svým již tradičním sprintem, nedal obráncům ani gólmanovi šanci. Bohužel asi po 5. minutách jsme po chybě obrany obdrželi gól. Soupeř šel záhy do vedení na 2:1 opět po chybě zálohy a obrany, kdy se nám nepodařil odkopnout míč a náš brankář byl bez šance. Podruhé se nám podařilo vyrovnat na 2:2, kdy v obraně vybojoval míč Honza Pospíchal, krásnou přihrávkou vyslal Honzu Schläfera, který se opět nemílil.

Do druhého poločasu jsme nastoupili velice vlažně, nedařilo se nám odkopávat míč z naší poloviny, soupeř nás mnohokrát přečíslil a jen díky své malé potenci vstřelit gól do prázdné brány, již tak učinil jen dvakrát. Dobře rozehrané utkání tak pro naše mužstvo nepřineslo žádné body.

Sestava: Svoboda (po zranění Fiala) - Ryšavý, Pospíchalová, Pospíchal, Juránek, Heletej, Šobová M, Novotná, Šeiner, Černá, Neshyba, Hoch, Schläfer, Černý


Menu

Aktuality

Naši sponzoři

Městys Mikulovice
Elektromontáže Švéda
PE Motors, s.r.o.
PEaPE Metal, s.r.o.
Anna Polická, obchod Mikulovice
Fiedlerová Kamila, Mikulovice

KE STAŽENÍ

Termínová listina OFS podzim 2021

terminova-listina-jmkfs-podzim-2021.jpg

 

Úrazové pojištění - tiskopis

Náhr.zápis o utkání v PDF

Náhr.zápis o utkání v DOCx

Zápis o utkání přípravky v PDF

Rozpis soutěží OFS 21/22

Rozpis soutěží JMK FS 21/22